Werktuigbouwkundige installaties

 

Van Wijngaarden bv is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties. Alles wat te maken heeft met verwarming, luchtbehandeling en koeling behoort tot ons werkgebied. Onze specialisten ontwerpen een installatie op maat!

Graag adviseren wij energiezuinige en duurzame installaties variërend;

  • van cv-ketel tot cascade opstelling
  • van woonhuisventilator tot complete luchtbehandelingsinstallatie

  • van kamerthermostaat tot volledige gebouwbeheersystemen

Van Wijngaarden bv vervult een actieve rol bij het adviseren en mee-ontwikkelen van uw gebouw gebonden installaties. Vaak zijn wij al vanaf het allereerste begin betrokken en daarom in staat om al uw specifieke wensen om te zetten in een goed werkende installatie.

Gebouwbeheersysteem / Regeltechniek

Met een goed werkend gebouwbeheersysteem bent u altijd verzekerd van een gezond en optimaal binnenklimaat en kunt u het maximale rendement uit uw installaties halen.

Van Wijngaarden bv kan als totaalinstallateur ook de elektrotechnische installaties voor u integreren in uw gebouwbeheersysteem, zodat klimaat, verlichting, toegangscontrole, inbraak- en brandbeveiliging en datacommunicatie perfect geregeld zijn in één passend systeem.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met diverse softwareleveranciers en regelingen zoals Priva, Siemens, Regin, Web Easy en Cenvax.

Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het functioneren van hun installaties op afstand te controleren en te regelen. Met beheer op afstand door onze specialisten worden onvolkomenheden snel gesignaleerd en kunnen instellingen eenvoudig worden aangepast voor het hoogste rendement/comfort met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Duurzame installaties

Ook op het gebied van duurzame energieopwekking kunnen wij u adviseren over de beste oplossing  en daarnaast zorgdragen voor de realisatie, het onderhoud en beheer van uw installatie.

Van Wijngaarden heeft o.a. ruime ervaring op het gebied van WKO-installaties, warmtepompen, warmteterugwinning, zonnepanelen en klimaatplafonds.