Sanitaire installaties

Van Wijngaarden bv adviseert, ontwerpt en installeert systemen voor watervoorziening, afvoertechniek en sanitaire objecten. Als gespecialiseerd installatiebedrijf verzorgen wij het complete installatiewerk met betrekking tot de aanleg van gas, water, riool en sanitaire installaties.

Sanitair

Van Wijngaarden bv kan een compleet pakket aan sanitaire toestellen leveren en onderhouden. Denk daarbij aan closetcombinaties, wastafels, kranen, douches, baden, etc.

Naast grootschalige nieuwbouw en renovatieprojecten is van Wijngaarden bv ook actief in het particuliere segment. U kan ons bellen voor een lekkende kraan tot aan een compleet nieuwe badkamer waarbij gebruik wordt gemaakt van de sanitair showroom van onze leveranciers.

Water en gas

De aanleg en onderhoud van drinkwaterinstallaties
De aanleg en reparaties van gasleidingen
Het installeren van complete warmwaterinstallaties inclusief circulatiepompen
Het installeren van hydrofoorinstallaties
Het installeren van droge brandblusleidingen
Het installeren van oog- en/of nooddouches
Het leveren en monteren van brandblusmiddelen
Legionellapreventie, plan van aanpak en beheer

Lood en zinkwerk

Onderhoud, herstel en vervanging van dakbedekking
Het maken en repareren van zinkwerk
Het herstellen en vervangen van dakgoten (maatwerk)

Riolering en hemelwaterafvoer

Van Wijngaarden bv legt bij nieuwbouw en renovatieprojecten complete nieuwe rioleringen aan. Zowel voor binnen- als buitenriolering bent u bij ons aan het juiste adres. Naast vernieuwen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij verstoppingen en stank- of wateroverlast van defecte riolering. Doormiddel van geavanceerde apparatuur kunnen wij verstoppingen in het rioolstelsel doeltreffend verhelpen.

Hemelwaterafvoersystemen voor woningen en gebouwen worden door onze vakmensen in allerlei uitvoeringen gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld in PVC en PE, maar voor een authentieke uitstraling en monumentale panden laten wij graag ons vakmanschap zien door uw hemelwaterafvoersysteem uit te voeren in zink of koper.