Service & onderhoud

Onderhoudscontract

Centrale verwarming: in Nederland heeft vrijwel iedereen het, maar veel minder mensen staan daar daadwerkelijk bij stil.

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw cv-ketel voorkomt u onnodig energieverbruik en storingen aan misschien wel de belangrijkste installatie in uw woning. Bovendien voorkomt u onnodige reparatiekosten, wordt de levensduur van uw cv-ketel verlengd en bovenal levert regelmatig onderhoud u een veilige en gezonde leefomgeving op. Kortom: de onderhoudskosten verdient u dubbel en dwars terug.

Een storing aan uw cv-ketel komt nooit gelegen, zeker niet in het weekend of als het buiten koud is. In geval van nood heeft van Wijngaarden bv een 24-uurs servicedienst voor al haar klanten met een onderhoudscontract. Onze serviceafdeling staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u paraat.

Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel goed wordt onderhouden biedt van Wijngaarden twee verschillende onderhoudscontracten aan;

Onderhoudscontract A

Onderhoudscontract B

Jaarlijkse servicebeurt

24-uurs servicedienst

Bij storingen

Geen voorrijkosten

Geen arbeidsloon

Alle voordelen voor u op een rijtje:
✔  Goed onderhoud verkleind de kans op storingen en verhoogd de veiligheid
✔  Uw cv-ketel gaat langer mee en blijft zuinig werken
✔  U bent verzekerd van jaarlijks onderhoud en onze 24-uurs servicedienst (365 dagen per jaar)
✔  Wij nemen jaarlijks contact met u op voor een onderhoudsafspraak
✔  Het contract is te allen tijde opzegbaar zonder voorwaarden

Kies daarom voor een jaarlijks onderhoudscontract bij Van Wijngaarden bv!

Indien u een contract wenst af te sluiten voor meerdere toestellen (boilers, ventilatieboxen, airconditioning of WTW units), dan maken wij graag voor u een aparte prijsopgaaf. Voor meer informatie/advies over uw verwarmingsinstallatie of het aangaan van een onderhoudscontract kunt u ons bereiken op 0180-313799 of via info@tibvanwijngaarden.nl

Ketelvervanging

Veruit de meeste cv-ketels worden vervangen omdat ze simpelweg versleten zijn. Een verwarmingsketel is gemiddeld na 15 jaar toe aan vervanging. Het is ook mogelijk dat u eerder voor het vervangen van uw cv-ketel kiest, omdat dit bijvoorbeeld voordeliger uitpakt dan een reparatie of omdat u wilt besparen op uw stookkosten.

In de zomermaanden raakt u de thermostaat niet aan en is de zon een heerlijk goedkope verwarming voor uw huis. Geen zorgen om de oude cv-ketel dus. Totdat de winter aanbreekt en het buiten kouder wordt, dan moet uw verwarming hard aan de bak. Dit is een bekend moment waarop veel oudere cv-ketels het begeven. Wees dit moment voor, bepaal in de zomer al of uw cv-ketel vervangen dit jaar nodig is. Door uw cv-ketel op tijd te vervangen, weet u zeker dat u in de wintermaanden niet in de kou komt te zitten.

Van Wijngaarden bv is dealer van Intergas en Remeha. Van deze twee merken heeft onze serviceafdeling alle onderdelen op voorraad en kunnen wij u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar direct van dienst zijn. Gaat uw voorkeur uit naar een ander merk, dan is dat natuurlijk ook geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zakelijke markt / Technisch Beheer

Van Wijngaarden bv biedt haar opdrachtgevers een totaalconcept! Naast het ontwerp en de realisatie van uw technische installaties bieden wij aansluitend meerjaren preventief en correctief onderhoud van uw installaties.

Service en onderhoud is een belangrijk onderdeel binnen Van Wijngaarden bv. Onze serviceafdeling staat 24 uur per dag garant voor de continuïteit van uw installaties, zodat uw bedrijfsprocessen gewaarborgd zijn. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven en instellingen bij het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen om uw installaties ook op de langere termijn in topconditie te houden met als resultaat; een langere levensduur van uw installaties, een hoger rendement, maximale beschikbaarheid en betere beheersing van uw onderhouds- en energiekosten.

Tevens bestaan er diverse wettelijk verplichte inspecties ten behoeve van de veiligheid en het rendement van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Van Wijngaarden bv mag als gecertificeerd installateur deze inspecties verrichten en kan u maximaal ontzorgen bij het optimaal laten functioneren van uw technische installaties.

Onderhoudscontract op maat

Beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties zijn van essentieel belang. Om uw installaties in topvorm te houden, maken wij graag een op maat gemaakt onderhoudscontract.

PI en EBI keuringen

Een periodieke inspectie (PI) voor stookinstallaties, aanvullend op het jaarlijkse onderhoud, is sinds enige jaren verplicht. De eerste PI bestaat uit een eerste bijzondere inspectie (EBI). Het doel van de EBI en PI is het in bedrijf zijn van een optimaal afgestelde stookinstallatie op het gebied van veiligheid, energieverbruik en emissie. Van Wijngaarden bv kan deze PI en EBI voor u uitvoeren en op basis van de aanwezige installatie wordt ook hier een op maat invulling aangeboden.

(NEN)inspecties

Een veilige en betrouwbare elektrotechnische installatie is een belangrijke vereiste voor de continuïteit van uw bedrijf. Daarnaast wordt dit ook steeds vaker verplicht gesteld vanuit de Arbo wetgeving en verzekeraars.
Van Wijngaarden bv beschikt over ruime ervaring en kennis om de risico’s op het gebied van elektrotechnische veiligheid voor bedrijven, (semi) overheden en verhuurders/beheerders van vastgoed in kaart te brengen. Wij kennen verschillende soorten inspecties, waaronder de NEN1010 voor nieuwe installaties en de NEN3140 inspectie voor bestaande installaties. Aan de hand van onze bevindingen doen wij u een passend voorstel voor eventuele aanpassing of onderhoud aan uw installaties.

Onderhoud noodverlichtingsinstallatie

Jaarlijkse controle en onderhoud van en aan noodverlichtingsinstallaties is verplicht, dit is vastgelegd in Bouwbesluit 2012 en de Arbowet. Men eist dat mensen te allen tijde moeten kunnen vluchten, dit is alleen te realiseren als de noodverlichting functioneert en dus onderhouden wordt.

Van Wijngaarden bv kan het reguliere onderhoud voor u borgen door middel van een jaarlijks onderhoudscontract. Naast de inspectie en het testen van de functionaliteit van uw noodverlichtingsinstallatie wordt er door onze vakbekwame monteurs daar waar nodig ook gecorrigeerd. Bij het jaarlijkse onderhoud vindt er tevens een check plaats of er geen wijzigingen hebben plaatsgevonden binnen het gebouw die een aanpassing van de noodverlichtingsinstallatie noodzakelijk maken. De resultaten van het onderhoud en eventuele aanbevelingen worden door van Wijngaarden voor u vastgelegd in een onderhoudsrapport.

Wilt u meer informatie over keuringen, inspecties en onderhoudscontracten neem dan vrijblijvend contact met ons op.